De missie & visie van Artiflex (door Jeroen van Wijk - operationeel directeur)

Ook Artiflex heeft een missie en een visie. Persoonlijk zie ik onze missie en visie als een vertrekpunt voor alles wat we ondernemen met Artiflex, ons fundamentele doel. Wat en waarom we zaken op een bepaalde manier aanpakken, voor wie we dat doen en hoe we ons onderscheidend vermogen bewaken. 

Het is onze missie om kandidaten aan een baan te helpen met de beste match voor opdrachtgever en kandidaat. We gaan voor de ultieme ‘fit’ en een soepele ‘flow’. 

Het is onze visie om dit op een superslimme & meer dan sociale manier te doen. Maximaal automatiseren, maar ook maximaal relaties bouwen. 

We investeren in slimme recruitment oplossingen, waarin we technologisch gezien voorop lopen. We ontwikkelen veel in eigen huis, maar zoeken ook actief samenwerkingen op met partners, klanten en branchegenoten. 

Daar tegenover winnen we door te automatiseren tijd, om waardevolle connecties te leggen en de verdiepende slag te maken met de andere kant van onze business: mensen. Mensen in de vorm van organisaties, uiteraard onze kandidaten, maar ook mensen op de arbeidsmarkt die een zetje nodig hebben of een kans. Tijd om ons te binden aan maatschappelijke zaken die we belangrijk vinden, zoals stichting Compassion & stichting Anders. Tijd om onze ondernemers en collega’s verder te laten ontplooien en ontwikkelen. Tijd om onze klanten echt te leren kennen en impact te maken voor hen. Tijd om met elkaar aan de volgende stap van Artiflex te bouwen.

Door ons ‘hybride’ op te stellen en hiernaar te leven, te handelen en te ondernemen brengen we ook balans. Wat hebben we vandaag verbeterd? Wat doen we slimmer? En als we het dan slimmer aanpakken, hebben we dan ook meer tijd gekregen voor het sociale aspect van ons werk (meer dan sociaal)? Want die zaken gaan hand in hand. Je kunt slim automatiseren, maar als je daarmee de menselijke maat uit het oog verliest, dan mis je de essentie van ons vak. Je leest het al; ik werk graag voor Artiflex ;).  

JOUW OPEN
SOLLICITATIE

Toon je rebelse kant! Heb je het gevoel dat je binnen onze organisatie past? Doe dan een open sollicitatie, stel jezelf voor en gooi je originaliteit op tafel. Daar houden wij wel van!
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.