ARTIFLEX INSIDE

Een kijkje in de keuken
In mei 2012 ben ik begonnen bij Artiflex. Was het helemaal duidelijk wat ik moest doen? Het eerlijke antwoord betreft, “nee.” Eén ding was onmiskenbaar en helder voor mij: dit is een thuisbasis voor doeners met een no-nonsense aanpak. Artiflexers wachten niet af, nemen verantwoordelijkheid en willen iets van hun carrière en het leven ernaast maken.

We zijn geen doorsnee uitzendbureau. “Waarom niet?" Omdat wij niet alleen een hechte groep zijn, van een goed gesprek houden en energie krijgen van talent bemiddelen naar een mooie baan, maar omdat wij verder gaan dan dat. We hebben het lef om buiten de gebaande paden te denken. We laten ons niet meeslepen door trends, maar varen onze eigen koers. Een authentieke organisatie; dat is wat we zijn en daar ben ik trots op!
Bart Kerssies
Algemeen directeur Artiflex

MEDEWERKERS AAN 
HET WOORD

Meebouwen aan een nieuwe vestiging

Artiflex had net een nieuwe vestiging in Gorinchem geopend en zocht versterking om dit tot een succes te maken. Dit liet ik mij geen 2 keer zeggen en dus begon ik direct als consultant! Het contact met de kandidaten, focus op de klanten, maar ook new business: de juiste match maken voor beide kanten, dát is wat mijn werk zo leuk maakt! Ik ben trots op deze vestiging waarmee ik, samen met het team, in één jaar tijd hele succesvolle stappen heb mogen maken. Ik ben absoluut van plan om er een mooie toekomst van te maken binnen Artiflex!

Mirre

Consultant bij Artiflex Gorinchem

Werken op mijn eigen creatieve manier

Als teamlead recruitment bij onze vestiging in Harderwijk haal ik voldoening uit het opleiden van collega's. Wat ik fijn vind aan Artiflex is dat ik altijd veel vertrouwen heb gekregen om op mijn eigen creatieve manier te werken. Dat komt goed van pas in deze branche vol verrassingen en onverwachte uitdagingen. Je moet rekening houden met de behoeften van zowel werkzoekenden als de opdrachtgever. Het schakelen tussen beide partijen en deze wensen samenbrengen, is wat de recruitmentbranche zo mooi en leerzaam maakt.

Pieter

Teamlead recruitment bij Artiflex Harderwijk

Een spontaan besluit

Nog geen 2 uur na mijn gesprek bij Artiflex diende ik mijn ontslag in bij mijn vorige baan. Vooral de werksfeer sprak me aan. In het begin was ik af en toe onzeker, omdat ik geen ervaring in dit werk had. Achter een bureau zitten deed ik niet. Gelukkig verliep dit allemaal goed. Ik heb in een korte periode van alles kunnen leren en ik ben nog net zo enthousiast als op mijn eerste werkdag!

Melissa

Backoffice specialist

Doen waar ik écht energie van krijg

In eerste instantie ben ik begonnen als business developer, maar ik ontdekte al snel dat dit niet helemaal mijn ding was. Ik hou ervan mensen, dus kandidaten en organisaties, met elkaar te verbinden en ga graag voor de perfecte match. Dankzij open gesprekken met het management mag ik nu doen waar ik écht energie van krijg: werken als consultant op regiokantoor Drechtsteden! Artiflex voelt voor mij, ondanks alle verschillende vestigingen, als een familiebedrijf. Een warm bad zullen we maar zeggen, dat ik iedereen kan aanraden!

Damian

Consultant bij Artiflex Drechtsteden

Energie van de ontwikkeling van collega's

In 2017 kwam ik via mijn broer bij Artiflex terecht als recruiter. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar corporate recruiter en later recruitment manager. Ik doe de interne werving van Artiflex, geef inhoudelijke trainingen over recruitment en uitzenden en zorg voor de complete onboarding. Sinds januari 2023, ruim 6 jaar later, ben ik operationeel manager en hiermee verantwoordelijk voor de aansturing van alle regiokantoren. Het geeft mij ontzettend veel energie om zowel aan de organisatie te werken als te zien hoe mijn collega's zich ontwikkelen binnen hun eigen specialisatie.

Sil

Operationeel manager

Ontwikkelen in andere functie

Naast gesprekken met kandidaten over hun ambities en wensen, begon ik mij als recruiter te focussen op marketingcampagnes voor het kantoor in Den Bosch. Na 3,5 jaar heb ik de switch gemaakt naar het ‘marketing & tech’ team van Artiflex. Hier heb ik mij in een jaar verder ontwikkeld tot growth hacker. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de automatisering van onze recruitment- en salesprocessen. Heel fijn dat ik mij op deze manier verder kan ontwikkelen!

Ruben

Growth hacker

Verantwoordelijkheid, uitdaging en vrijheid

Na 4 jaar bij Artiflex gewerkt te hebben in verschillende functies en ook daarvoor al in de uitzendbranche, was ik toe aan een volgende stap. Echter, ik vond uitzenden én Artiflex veel te leuk om daar afscheid van te moeten nemen. Zo kwam al snel de gedachte om te gaan ondernemen als franchiser bij Artiflex. Ik ben dit echt gaan doen voor meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging en meer vrijheid. Als moeder van kleine kinderen vind ik het heel fijn om zelf mijn tijd in te kunnen delen. Ontzettend fijn dat dit vanuit Artiflex zo gesteund wordt.

Bibi

Franchisenemer Artiflex Eindhoven

Van junior recruiter naar copywriter

Ik ben begonnen als junior recruiter en ontdekte al snel dat ik het schrijven van vacatures het leukste onderdeel van mijn werk vond. Ik ben vervolgens verder gegaan als copywriter, richtte de communicatie afdeling op en heb meerdere collega's ingewerkt. Inmiddels houdt ons team zich bezig met alle content van Artiflex. Ook kreeg ik de kans om een cursus basis copywriting te volgen om mijzelf ook op theoretisch vlak verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit wat de toekomst nog meer in petto heeft!

Tara

Copywriter

Uitdaging door een 360 graden rol

Bij Artiflex blijf ik mijzelf uitdagen door een 360 graden rol als consultant te vervullen, waarbij ik zowel contact heb met werkzoekenden als onze opdrachtgevers. Ook mag ik mijzelf teamlead noemen van regiokantoor Zuid en kreeg ik de kans om een opleiding HR te volgen. Kortom: ik heb al een mooie route af mogen leggen, kansen gecreëerd en kansen aangeboden gekregen. Dit maakt me trots!

Cilla

Consultant / teamlead regiokantoor Zuid

Eigen invulling aan processen geven

Ik vind het fijn dat ik alle vrijheid krijg om mijn eigen invulling aan processen te geven en mijn ondernemende ideeën uit te voeren. Ambitie wordt allesbehalve de grond in gedrukt bij Artiflex. Ik ben echt trots op wat ik tot nu toe heb gepresteerd. Zo heb ik mijn klantenportfolio uitgebreid, heb ik mensen aan een nieuwe baan geholpen en heb ik ontzettend veel geleerd over de wereld van recruitment. De interne trainingen vanuit Artiflex hebben hierbij natuurlijk ook bij geholpen. Ik zit lekker op mijn plek bij Artiflex en kijk uit naar de toekomst!

Davey

Consultant bij Artiflex West Brabant

WERKEN BIJ 
ARTIFLEX

1. Onboarding
2. Aan de slag als Artiflex professional
3. Jouw carrière bij Artiflex
4. De volgende stap
Tijdens de onboarding bij Artiflex leer je alles over jouw nieuwe baan, onze klanten, de arbeidsmarkt en Tigris (ons CRM-systeem). Ook doe je kennis op over de branches bouw, infra, metaal, techniek, productie en logistiek. In de eerste maanden volg je ook interne trainingen over sourcing en strategie, het voeren van intakegesprekken en het proces rondom de binding met kandidaten en opdrachtgevers.
We zijn de perfecte werkplek voor ambitieuze professionals (of natuurlijk voor enthousiaste nieuwkomers in het vak die aan het begin van hun carrière staan!). Je wordt écht van toegevoegde waarde voor onze klanten en kandidaten.
Om jezelf continu te blijven ontwikkelen, bieden we functiegerichte trainingen aan over onderwerpen als sales, communicatie, slimmer werken, trends in recruitment en de tools waarmee we werken. Wist je dat je deze trainingen volgt samen met collega’s van andere kantoren? Samen groeien, samen leren en samen inspireren om jouw doelen te bereiken.
Bij ons krijg je de ruimte om professioneel te groeien binnen je functie of juist daarbuiten. Wil je doorgroeien op jouw vestiging, richting servicekantoor of is ondernemen met Artiflex iets voor jou? We gaan graag in gesprek over jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling.

ONZE KERNWAARDEN

VERTROUWEN

OM SAMEN AAN ARTIFLEX TE BOUWEN

We durven elkaar feedback te geven, vragen te stellen, nieuwe ideeën op tafel te gooien en elkaar te challengen. We zien fouten maken als een kans om te groeien.

VRIJHEID

LEF HEBBEN OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN

Bij Artiflex is er alle ruimte om als mens en professional te ontwikkelen. Wij geloven in eigenaarschap en ondernemen.

VERANTWOORDELIJKHEID

WE KLAREN DE KLUS, ELKE DAG WEER

We geven commitment aan wat we te doen hebben. We staan naast elkaar om Artiflex elke dag een beetje beter te maken.

ARTIFLEX DOOR DE JAREN HEEN

Willem Clements start Artiflex V.O.F.
2005
Meer dan 1.000 werknemers aan een baan geholpen
2007
Artiflex geselecteerd voor isoleren SS Rotterdam. Groot project waar maandenlang met 60 monteurs aan is gewerkt, succesvol afgrond
2008
Lancering Artiflex 2.0: Herdefinieren indentiteit. Verbeter de wereld begin bij jezelf
2011
Introductie grondwet Artiflex: Ik ben Ok, jij bent ok.
Je bent verantwoordelijk.
Je bent autonoom.
Je heb respect voor verschillen.
2013
Lancering nieuwe naam moedermaatschappij: Flexxcompany
2015
Artiflex haalt de krant met ludieke actie
2016
De eerste recruitment campagnes worden op social media gedraaid
2017
Artiflex start met de centrale backoffice, om kennis en service focus te geven
2018
Opening van Franchise Artiflex Den Bosch
2018
Opening van Franchise Artiflex Tilburg
2019
Artiflex Projects gaat door als Artiga Payroll, het latere Blinkr. Blinkr bemiddelt in Europees vakpersoneel!
2020
Opening van Franchise Artiflex Capelle aan den IJssel
2022
Introductie nieuwe functie gericht op relatiebeheer van opdrachtgevers en recruitment: De consultant functie.
2022
Oprichting team communicatie Artiflex
2023
Artiflex heeft heel Nederland veroverd!
2030
2006
Twee vestigingen geopend in Nijkerk & Zevenbergen
2007
Lancering Franchiseconcept Artiflex
2010
Meer dan 8.000 mensen hebben werk gevonden via Artiflex
2012
Uitzendkrachten Artiflex worden ingehuurd voor de renovatie van het Rijksmuseum en Van Goghmuseum
2014
Introductie nieuwe huisstijl. Een buitenkant die past bij de binnenkant
2016
Introductie nieuwe functienamen ter vervanging van de intercedent: Accountmanager, Recruiter & Backoffice specialist
2017
Start van de samenwerking met Tigris
2018
Oprichting van het Marketing & Tech Team
2018
Artiflex naar Burkina Fase met stichting Compassion
2019
Artiflex Nijkerk wordt Franchise Artiflex Harderwijk
2020
Opening van Franchise Artiflex Geldermalsen
2022
Opening eerste Jobstore in Rotterdam Centrum
2022
Opening van Franchise Artiflex Eindhoven
2022
Opening van Franchise Artiflex Hengelo
2023
Lancering detacherings label ‘Artisans’ gericht op ICT detachering en recruitment

ARTIFLEX SOCIAL UPDATES